Kennismakingsworkshop

We willen je heel graag beter leren kennen en naar je idééen luisteren. We kunnen helaas niet iedereen verder helpen dus vragen we een beetje commitment.

In de kennismakingsworkshop spenderen we 2 uur de tijd om je ideeen te vertalen naar een 3D model en ontwerp dat past binnen het bouwsysteem van de Nomad. Dat wil zeggen dat de hoofdvorm (het kruisdak), de breedte (2.52m) en de hoogte (3,95m) gelijk blijven.

Wat zijn de opties? We kunnen nog eindeloos varieren met de gevelindeling, de ramen, de deuren en het gehele interieur is precies op maat te maken. We leveren de Nomad meestal casco (wind-waterdicht) op zodat je zelf het interieur kunt bouwen en bepalen.

In de kennismakingsworkshop tekenen we je interieur ideeen alvast in en kijken we of alles past. We bepalen het formaat en kijken hoe we binnen het gewicht van 3500kg kunnen blijven als je huisje op een trailer komt te staan.

De maten voor een trailer liggen tussen de 5.4m lang t/m 8.4m lang daarboven gaat het gewicht ver over de 3500kg.

Wil je zonder trailer dus met een frame als fundering werk kun je tot wel 10m bouwen en wordt het huisje met een dieplader op locatie bezorgt.

Er is dus nog veel mogelijk en we laten het ontwerpproces zoveel mogelijk bij jouw.

 

 + Werkboek (Hierin staan alle opties en prijzen van de Nomad en een stappenplan wat jekunt volgen als je er één wilt bouwen)

+ Schetsen vertalen naar 3D model ( stuur van te voren je schets naar ons toe)

+ Ontwerp advies (We geven je feedback op je ideeen om je ontwerp te optimaliseren)

+ Stel al je vragen (Vragen over off-grid installaties, locaties etc.)

+ Prijsindicatie/ offerte (We berekenen de kosten om binnen je budget te blijven)

+ Rond kijken in de Nomad

Kosten €179,- / 2 uur

Meld je aan

We hebben eerst nog een paar vragen voor je en zullen daarna contact met je opnemen om een kennismakingsworkshop in te plannen!

15 + 2 =